Blog Single

Γνώρισε την νέα μας πρωτοβουλία – Girls in STEAM Academy

Γνώρισε την νέα πρωτοβουλία του Ιδρύματος μας, Girls in STEAM Academy.

Η αποστολή μας είναι να ενδυναμώσουμε, να υποστηρίξουμε και να εμπνεύσουμε τα κορίτσια να ακολουθήσουν καριέρα στους τομείς STEAM. Παρέχοντάς τις τα κατάλληλα εργαλεία, ευκαιρίες και πρακτικές δραστηριότητες μέσω των δωρεάν εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας, ο μακροπρόθεσμός στόχος του προγράμματος είναι να υποστηρίξει τις συμμετέχουσες έτσι ώστε να εξελιχθούν σε παγκόσμιες ηγέτριες του μέλλοντος.

Tα προγράμματα μας συμβάλουν στην εξάλειψη των στερεοτύπων φύλου που θέλει τις γυναίκες να είναι αποκλεισμένες από επαγγέλματα στους τομείς STEAM και να προωθήσουν την ενδυνάμωση των γυναικών, την ισότητα και την κοινωνική συνοχή.

ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (Δεκέμβριος 2021)

Τα προγράμματα BridgeSTEAM του Girls in STEAM Academy σε Λεμεσό & Λάρνακα έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία!

Στις 4 & 5 και 11 & 12 Δεκεμβρίου το Girls in STEAM Academy πρόσφερε τα πρώτα του προγράμματα BridgeSTEAM σε κορίτσια ηλικίας 14-16 σε Λεμεσό (CUTing Edge – ΤΕΠΑΚ) και Λάρνακα (Υοuth Makerspace Larnaka).

Τα προγράμματα έγιναν πραγματικότητα χάρη στους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας, τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς:

🙌Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου / Youth Board of Cyprus

🙌Youth Makerspace Larnaka

🙌PwC Cyprus

🙌Center for Social Innovation – CSI

🙌 Εθνικός Μηχανισμός για τα Δικαιώματα της Γυναίκας

🙌CUTing Edge

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τις εκπαιδεύτριες, τις γυναίκες πρότυπα και τις/τους εθελόντριες/ές μας που αποτελούσαν αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης των προγραμμάτων.

Νέα προγράμματα θα ανακοινωθούν σύντομα!

Tags:

Post your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *